Shoots

loveshoot

Spontane foto's op een voor jullie speciale locatie of een door ons samen uitgezochte locatie.

 

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Jullie ontvangen een serie van in ieder geval 30 (high-res) foto's.

 

 

 

125,-*

portret

Wil jij mooie portretten voor jezelf, social media, je CV of gewoon voor de leuk? Samen zoeken we een mooie plek uit en daar leg ik jou zo echt mogelijk vast. 

 

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Je ontvangt in ieder geval 20 (high-res) foto's. 

 

75,-*

familie

Spontane, echte momenten op een locatie door jullie of door ons samen uitgezocht. Bijvoorbeeld bij jullie thuis of tijdens een ontspannen wandeling door de natuur. 

 

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Jullie ontvangen in ieder geval 30 (high-res) foto's.

 

150,-*

newborn

Zijn jullie net ouders geworden van een kleine? Ik kom graag langs bij jullie thuis om foto's te maken van jullie nieuwe gezinnetje.

 

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Jullie ontvangen in ieder geval 20 (high-res) foto's.

 

 

125,-


* Er is de mogelijkheid om een fotoalbum te bestellen bij jouw fotosessie. Er is keuze uit albums van 19x19cm en 28x28cm. Stuur me een berichtje voor meer info!

 

*Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Prijzen kunnen ten alle tijden worden gewijzigd zonder enige vorm van kennisgeving. Bij akkoord gaan van de offerte heeft Rob Veldman Fotografie het recht de foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals voor de website en social media, tenzij van tevoren anders is afgesproken.

 


Mocht je een ander soort fotoreportage willen dan wat hierboven genoemd is, bijvoorbeeld een bedrijfs- of familiefeestje of een ander evenement, stuur me dan hier even een berichtje

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64