omdat het vastleggen van het dagelijks leven zó belangrijk is!

Langzaam wakker worden, koffie en broodjes klaarmaken, de chaos aan de ontbijttafel, het nog even worden voorgelezen door papa voor het slapen gaan, het getroost worden door mama, een boomhut maken met je broertje en zusje. Het zijn allemaal kleine en hele normale dingen binnen het gezinsleven die we voor lief nemen. Maar juist deze momenten zijn zo mooi om vast te leggen om zo een blijvende herinnering te vormen. Al die 'normale' dagelijkse dingen vormen later een album vol jeugdherinneringen: zo waren jullie als gezin! Ik leg deze momenten met alle liefde voor jullie vast en laat er een mooi mini-abum en afgedrukte foto's van maken.

 

Ik heb twee pakketten: slow start full dayslow start

 Ik kom 's ochtends vroeg bij jullie langs en vertrek weer in de vroege middag. Zo kan ik allerlei mooie momenten vastleggen: het samen wakker worden in het grote bed van papa en mama, de met speelgoed bezaaide vloer, misschien de eerste meters op de fiets van je zoon of dochter. Ideaal voor een relaxte zaterdag- of zondagochtend! En helemaal leuk om de eerste dagen met een kleine vast te leggen! 

 

 

slow start is inclusief:

- tot 5 uur fotografie

- online galerij met alle nabewerkte beelden

- mini-album (15 spreads)

- reiskosten

- 10 prints van 10cm x 15cm

- 1 hoogwaardige afdruk van 30cm x 45cm

 

- upgrade naar groter album mogelijk

550,-full day

 

 Een volledig verhaal! Aan het begin van de dag kom ik bij jullie en ik ga weer weg als het grootste deel van de dag erop zit. Zo kan ik zonder gehaast alles vastleggen wat zo belangrijk is voor jullie! Misschien willen jullie na het ontbijt wel vertrekken naar het strand of zelfs naar de dierentuin. Hartstikke leuk! En zo mooi om vast te laten leggen. Vooral geen gehaast, we hebben de hele dag.

 

 

full day is inclusief: 

 tot 8 uur fotografie

- online galerij met alle nabewerkte beelden

- luxe mini-album (15 spreads)

- reiskosten

- 10 prints van 10cm x 15cm

- 2 hoogwaardige afdrukken van 30cm x 45cm

- upgrade naar groter album mogelijk

- extra uren bij te boeken voor 75,- per uur

850,-


WIL JE DAT IK EEN KORTE VIDEO (+/- 2 MIN.) MAAK TIJDENS JE SHOOT? DAT KAN AL VOOR 100,- EXTRA!