Koppels

Lovestory met Geanne & Nathan
Koppels · 24. augustus 2021
Deze shoot was niet normaal! Geanne & Nathan zijn zo cool en ze waren in voor alles. Zonder het te vragen liepen ze bijvoorbeeld over de boomstam een aantal meter boven het water en alsof dat nog niet genoeg was sprongen ze zo met kleren en al in het water. Te gek natuurlijk! En ik mag ook nog eens hun bruiloft vastleggen aan het eind van dit jaar :)
Zeilen en longboarden bij het veluwemeer! // Geert & Katelijn
Koppels · 07. juni 2021
Wie mij een beetje kent en mijn werk volgt weet dat ik ontzettend hou van spontane, niet-geposeerde foto's. Hiervoor geef ik de mensen voor mijn camera altijd opdrachtjes om zo beweging en belangrijker nog, echte reacties te creëren. Daarom zat ik ook al een hele tijd met het idee in m'n hoofd om een speciaal soort shoot aan te bieden aan avontuurlijke stellen. Hiervoor heb ik een winactie opgezet zodat ik meteen een boel portfoliomateriaal zou hebben. Geert en Katelijn wonnen deze...

Coupleshoot in hartje Groningen / Carlyn & Niels
Koppels · 04. juni 2021
Carlyn & Niels kwamen speciaal voor deze shoot vanuit het verre zuiden naar het hoge Noorden, hoe tof! Het was niet zomaar een shoot, ze hadden namelijk een grote verrassing voor hun vrienden en familie. Wat? Scroll maar even naar beneden :)
Coupleshoot in de lente // Jim & Renske
Koppels · 08. april 2021

Couple shoot in hartje Groningen // Ate & Anita
Koppels · 09. maart 2021
Een shoot midden in Groningen, terwijl er sneeuw ligt en geschaatst wordt op de grachten? Natuurlijk was ik meteen helemaal enthousiast! En wat een toffe shoot was dit! Anita & Ate zijn ontzettend fotogenieke en lieve mensen wat deze echt maakte. En wat ben ik blij met het resultaat, echt het soort werk wat ik wil maken en waar ik blij van word!
Industriële loveshoot in Groningen // Ben & Romée
Koppels · 09. februari 2021
Samen met Ben & Romée ging ik naar het Suikerunieterrein in Groningen voor deze toffe shoot!

Koppels · 15. december 2020
Even terug ging ik samen met Ad & Wendy naar het Asserbos voor een loveshoot. Een heerlijk koude ochtend, dus lekker de warme truien aan en gaan met die banaan! Het bos lag er prachtig bij en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van alle gekapte bomen die her en der verspreid lagen. Wat een fijne ochtend was dit. En het leuke is: ik mag ook nog eens de bruiloft van Ad en Wendy fotograferen!
Koppels · 06. november 2020
Jimmy & Nikki wonen in Zeeland en waren voor een paar dagen in het mooie en verre Drenthe. Nikki ken ik via Instagram, zij is zelf ook fotografe. Voor de paar dagen dat ze in Drenthe waren boekten ze een shoot bij me, zo leuk! En hoe leuk is hun hond?! Bekijk de foto's hieronder!

Koppels · 17. januari 2020
Voor deze zwangerschapsshoot ging ik samen met Maayke & Ruud naar de duinen bij Zeegse. Een prachtige locatie met duinen, een zandvlakte, water en bij vlagen een lekker zonnetje. Zoals je op de foto's kan zien hebben we erg veel gelachen!
Koppels · 12. november 2019
Samen met Allard en Andrea ging ik naar het bos bij Huis ter Heide voor een loveshoot. Wat Andrea niet wist was dat Allard en ik al een tijd bezig waren met een verrassing. Allard zou Andrea namelijk ten huwelijk vragen! Na tijden stiekem appen over hoe we het zouden aanpakken was het die zondag eindelijk zover. Scroll gauw naar beneden om de fotoserie te bekijken! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je vriend(in)/man/vrouw? Stuur gerust een...