Koppels

Coupleshoot in de lente // Jim & Renske
Koppels · 08. april 2021
Couple shoot in hartje Groningen // Ate & Anita
Koppels · 09. maart 2021
Een shoot midden in Groningen, terwijl er sneeuw ligt en geschaatst wordt op de grachten? Natuurlijk was ik meteen helemaal enthousiast! En wat een toffe shoot was dit! Anita & Ate zijn ontzettend fotogenieke en lieve mensen wat deze echt maakte. En wat ben ik blij met het resultaat, echt het soort werk wat ik wil maken en waar ik blij van word!

Industriële loveshoot in Groningen // Ben & Romée
Koppels · 09. februari 2021
Samen met Ben & Romée ging ik naar het Suikerunieterrein in Groningen voor deze toffe shoot!
Koppels · 15. december 2020
Even terug ging ik samen met Ad & Wendy naar het Asserbos voor een loveshoot. Een heerlijk koude ochtend, dus lekker de warme truien aan en gaan met die banaan! Het bos lag er prachtig bij en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van alle gekapte bomen die her en der verspreid lagen. Wat een fijne ochtend was dit. En het leuke is: ik mag ook nog eens de bruiloft van Ad en Wendy fotograferen!

Koppels · 06. november 2020
Jimmy & Nikki wonen in Zeeland en waren voor een paar dagen in het mooie en verre Drenthe. Nikki ken ik via Instagram, zij is zelf ook fotografe. Voor de paar dagen dat ze in Drenthe waren boekten ze een shoot bij me, zo leuk! En hoe leuk is hun hond?! Bekijk de foto's hieronder!
Koppels · 01. juli 2020
Samen met Stefanie en William ging ik naar het Nije Hemelriek, een mooie plas omgeven door bos, voor een zwangerschapsshoot. Nog geen twee week na deze shoot zijn William en Stefanie vader en moeder geworden van een prachtige zoon, Ezra. We waren gelukkig net op tijd met het vastleggen van deze bijzondere periode in hun leven!

Koppels · 17. januari 2020
Voor deze zwangerschapsshoot ging ik samen met Maayke & Ruud naar de duinen bij Zeegse. Een prachtige locatie met duinen, een zandvlakte, water en bij vlagen een lekker zonnetje. Zoals je op de foto's kan zien hebben we erg veel gelachen!
Koppels · 12. november 2019
Samen met Allard en Andrea ging ik naar het bos bij Huis ter Heide voor een loveshoot. Wat Andrea niet wist was dat Allard en ik al een tijd bezig waren met een verrassing. Allard zou Andrea namelijk ten huwelijk vragen! Na tijden stiekem appen over hoe we het zouden aanpakken was het die zondag eindelijk zover. Scroll gauw naar beneden om de fotoserie te bekijken! Enthousiast geworden na het zien van deze foto's? Wil je graag foto's van jou en je vriend(in)/man/vrouw? Stuur gerust een...

Koppels · 18. september 2019

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64