Industriële loveshoot in Groningen // Ben & Romée
Koppels · 09. februari 2021
Samen met Ben & Romée ging ik naar het Suikerunieterrein in Groningen voor deze toffe shoot!
Newborn-shoot // BO
Familie · 26. januari 2021

Winterbruiloft in December // Marco & Suzanne
Bruiloft · 12. januari 2021
Vlak voor kerst trouwden Marco en Suzanne. Ondanks het corona-virus wilden ze deze dag door laten gaan met hun vrienden en familie. En wat een prachtige dag was het! Met de Amshoff in Kiel-windeweer kende de bruiloft een schitterende locatie. Zowel de warme sfeer binnen als de authentieke look buiten maakten dit tot een mooie trouwlocatie. Want iedereen wil toch trouwfoto's op een enorme schommel of proosten omringd door kaarsen?
Koppels · 15. december 2020
Even terug ging ik samen met Ad & Wendy naar het Asserbos voor een loveshoot. Een heerlijk koude ochtend, dus lekker de warme truien aan en gaan met die banaan! Het bos lag er prachtig bij en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van alle gekapte bomen die her en der verspreid lagen. Wat een fijne ochtend was dit. En het leuke is: ik mag ook nog eens de bruiloft van Ad en Wendy fotograferen!

Koppels · 06. november 2020
Jimmy & Nikki wonen in Zeeland en waren voor een paar dagen in het mooie en verre Drenthe. Nikki ken ik via Instagram, zij is zelf ook fotografe. Voor de paar dagen dat ze in Drenthe waren boekten ze een shoot bij me, zo leuk! En hoe leuk is hun hond?! Bekijk de foto's hieronder!
Bruiloft · 23. oktober 2020
Wat een fantastische dag was dit! Vol liefde, vrienden en familie, een prachtige kerkdienst en een fijn feest buiten. Wel koud! Voor de foto's gingen we naar 'De Braak van Roodbaard' in Paterswolde. Het heeft eventjes geregend maar toen de buien ophielden kwam de zon door, wat zorgde voor prachtig licht op de natgeregende bomen. De kerkdienst in Groningen was net zo mooi. Hierna gingen we naar Landgoed Lemferdinge in Paterswolde, waar de gasten onder een tent droog konden zitten. Om toch een...

Bruiloft · 03. oktober 2020
Een bruiloft in het Westen, voor mij de eerste keer! Robert en Anja trouwden in Noordwijk, bij het prachtige Nederzandt. De dag begon grijs en regenachtig, gelukkig klaarde het volledig op tijdens het klaarmaken van de bruid en ook tijdens de first look en fotoshoot hebben we geen druppel regen gehad. Na de shoot vond de ceremonie plaats, buiten bij Restaurant Nederzandt. Prachtig zo, met die duinen op de achtergrond! Beiden hadden ze hun geloften opgeschreven en dit droegen ze dan ook voor...
Portret · 24. september 2020
Een tijd terug ging ik samen met Bo op pad om portretten te maken voor haar website. Bo is het gezicht achter BOOHM. Hier geeft zij trainingen aan ouders en kindgerichte professionals over hoe je omgaat met kinderen die moeilijk hun gevoelens laten zien. 'Met de methode van BOOHM kun je een kind zich in 4 stappen veilig en gezien laten voelen. Doordat jij precies weet welke woorden en zinnen je moet zeggen.' Wat een ontzettend leuke shoot was dit!

Familie · 10. september 2020
Familie · 10. september 2020
Weten jullie nog? Een tijd geleden deed ik samen met Maayke & Ruud een zwangerschapsshoot. Inmiddels is de kleine Jesse alweer een dik halfjaar oud en dus was het tijd voor nieuwe foto's! Dit keer met de moeder en oma van Maayke, en natuurlijk met Jesse. Wat een leuk idee! We hadden wat pech met het weer maar gelukkig viel het onder de bomen in dit bos in Assen reuze mee met de regen. Bekijk een deel van de foto's hieronder!

Meer weergeven

Rob-Veldman-Fotografie-Assen

 

 

KVK nummer: 73827452

BTW -ID: NL002355646B64