· 

Zeilen en longboarden bij het veluwemeer! // Geert & Katelijn

Wie mij een beetje kent en mijn werk volgt weet dat ik ontzettend hou van spontane, niet-geposeerde foto's. Hiervoor geef ik de mensen voor mijn camera altijd opdrachtjes om zo beweging en belangrijker nog, echte reacties te creëren. Daarom zat ik ook al een hele tijd met het idee in m'n hoofd om een speciaal soort shoot aan te bieden aan avontuurlijke stellen. Hiervoor heb ik een winactie opgezet zodat ik meteen een boel portfoliomateriaal zou hebben. Geert en Katelijn wonnen deze avontuurlijke shoot en hier was ik maar wat blij mee: wat een heerlijk spontane mensen! 

 

We gingen zeilen op het veluwemeer, longboarden aan de boulevard van Harderwijk, Geert speelde gitaar voor Katelijn en omdat het zo gezellig was waren we zelfs te laat met het inleveren van de boot. Was het allemaal waard! 

 

Hebben jullie nou ook een gezamenlijke (avontuurlijke) passie? Stuur me alsjeblieft een berichtje, ik leg dit heel graag voor jullie vast!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0