· 

Zomerse bruiloft in Drenthe // R + J

Op 22 augustus trouwden R & J. De dag begon bij J thuis. Op het moment dat ze klaar was met de jurk en ze werd opgehaald door haar aanstaande man begon het enorm te plenzen. We zijn gauw in de auto gesprongen en hebben met behulp van buienradar last minute de shootlocatie aangepast. Uiteindelijk gingen we naar Dwingelderveld, waar de hemel strakblauw was. Wat een geluk! 

 

Na de shoot gingen we naar de Warrel, een populaire trouwlocatie in Westerbork. Na de ceremonie, waarin R & J getrouwd werden door een gezamenlijke vriend was het tijd voor de taart, koffie en felicitaties. Geheel corona-proof, hier werden namelijk vliegenmeppers voor gebruikt!

 

De kerkdienst was in de prachtige Stefanuskerk in Westerbork en de dag was helemaal compleet na het fijne diner en volledig ingestudeerde openingsdans van R & J.

 

Bekijk de foto's hieronder!

Reactie schrijven

Commentaren: 0