· 

Familiefotografie met een retro camper

Hoe vet is deze camper? Haalt nog niet de 100 kilometer per uur maar dat zou ik graag voor lief nemen. Toen Arjan en Julia me een berichtje stuurden met de vraag of ik van hun gezin een mooie familiereportage wilde maken hoefde ik niet na te denken. Een shoot als deze stond al heel lang op mijn lijstje dus ik was hartstikke blij dat deze kans zich een keer voordeed. Voor deze familieshoot gingen we naar Norg, naar een bosrijke locatie met een mooie zandvlakte. Ze hadden zelfs een picknick geregeld. Ik hou enorm van dit soort ongedwongen shoots waar de mensen voor de camera gewoon lekker zichzelf zijn en gewoon een gezellige avond hebben met elkaar. Het enige verschil is dat er nu een camera bij is.

 

Bekijk deze mooie gezinshoot in Norg hieronder!

Reactie schrijven

Commentaren: 0